25 Mart 2010 Perşembe

Çiçekli Peçete Halkaları



Kaç gündür sitemde o projemimi yayınlasam, bu projemimi yayınlasam derken, ben siteye birşey ekleyemeden günler geçti. Bir de havalar kapalı olunca fotoğrafların güzel çıkmaması vesile oldu. Sitem günlerdir terkedilmiş gibiydi.

Bugün hava birazcık açar gibi olunca hemen işe koyuldum. Ağabeyimin nişanlısı Tuğba için tasarladığım peçete halkalarını fotoğrafladım. Malzemeleri Tuğba ile birlikte aldık. Sarı gülleri porselen takımına, lila çiçekleri de kahvaltı setine uygun olacak şekilde seçtik.

1. 12 adet aldığımız peçete halkalarını yaldız kurdele ile ara ara sıcak silikonla yapıştırarak kapladık.
2. Başlama-bitiş noktasındaki görüntüyü kapatmak için çiçekleri saplarından ayırarak sıcak silikon marifetiyle, istediğimiz sarayla yapıştırdık.

Anlatırken çok kolay olmakla birlikte, yaparken 2-3 saatinizi alıyor. Ama 2-3 saatinizi harcadığınıza kesinlikle değiyor.


8 yorum:

  1. GELMEZMİYİM HİÇ BAYILIRIM GÜZELLİKLER İZLEMEYE SEVGİLER

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldiniz oyuncakçınine. herzaman beklerim.

    YanıtlaSil
  3. süper olmuş zorluğunu tahmin edebiliyorum silikon tabancası kullanma özürlüsü olarak :))
    iyi günlerde, güzel sofralarda kullanın canım ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederiz hulela.siten artık hiç açılmıyor:(

    YanıtlaSil
  5. hacercim çok teşekkür ederim,çok güzel olmuşlar,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Tuğbacığım güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  7. merhaba sevgili hacer seni tanıdıgıma sevindim.ne hoş çalışmalar yapmışsın hele balıklara bayıldım.dudaklara diyecek kelime bulamıyorum öyle hoşlar ki.nasıl yapıldıgını öğrendim:))çok teşekkürler bu güzel paylaşımlar için.keşke izleyici gedjetin olsaaa üye olsaaak böylece daha iyi takip edebilsek seniiii:))

    YanıtlaSil
  8. leyya-craftmania önceliikle ziyaretin için teşekkür ederim. isteğin üzerine izleyici gadgeti ekledim. paylaşımlarımızın devam etmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil